Beden yönetimi: beden dili, biyoenerjetik, stresle başa çıkma

T.C. Maltepe Üniversitesi

Bugün bir şirketin piyasa ekonomisindeki başarı kontrolü ve politik strateji kontrolü çalkantılı gelişmeye tâbi olduğundan ve çoğu zaman sınırlarına ulaştığından zamanla daha sık ve önemli bağlamlarda görülür. Daha önce hiç olmadığı kadar çok veriye sahip olmamıza rağmen iş dünyasının geleceği belirsizleşiyor. İş dünyası ve toplum hızla muazzam değişimler geçiriyor. Geçmişte başarılı olan şirket hedefleri, yöneticiler, organizasyon yapıları, ürünler, değerler ve normlar gelecekte bir engel bile olabilir. Diğer şeylerin yanı sıra patlayıcı etkisi olan gerilimli alanlar, iç çatışmalar, krizler, çelişkiler, küreselleşme genellikle verimlilik açısından esneklik ve yaratıcılık açısından gelişim şansını barındırır.

Stres deneyimi, Enerji ve kişilik, Biyoenerjetik, Egzersiz ve stres, İfade ve kişilik, Beden dili, Bedeni yönetme, Stress experience, Energy and personality, Bioenergetics, Exercise and stress, Expression and personality, Body language, Managing the body

Beden yönetimi: beden dili, biyoenerjetik, stresle başa çıkma

Sollmann, U. (2020). Beden yönetimi: beden dili, biyoenerjetik, stresle başa çıkma. Ören, T. (ed.), İstanbul: Maltepe Üniversitesi Yayınları.