Turkey is exposed to change due to a number of different external and internal forces such as neoliberalism, globalization, postmodernism, political lslam, identity politics and so forth.
Türkiye neoliberalizm, küreselleşme, postmodernizm, siyasal İslam, kimlik politikaları ve benzeri bir takım iç ve dış akımlara maruz bir değişiklik içindedir. Bu gelişmeler Türkiye'de yeni sinema ve oluşan yeni edebiyat çalışmaları başlığı altında bir etkiye sahiptir.

Cinema, Literature, Place, Confrontation, Sinema, Edebiyat, Mekan, Yüzleşme

2015 İstanbul International Communication Students Congress

Çağlar, B. ve Futtu, M. (2015). Heterotopias and confrontations: as way of comprehending changing Turkey within cinema and literature. Karakulakoğlu, S.E. ve Scifo, S. (ed.). 2015 İstanbul International Communication Students Congress (13-14 ss.). İstanbul: Maltepe Üniversitesi.